6 november 2012

Förberedelser..

Snart åker vi, flyget går vid 13 på söndag. På fredag skriver vi papper med våra fina vänner, torsdag är vår sista natt i huset. Vi kommer sova hos mamma och pappa på fredag och hos våra vänner i Enköping på lördag..

I helgen var det massor med folk här och hälsade på! Det var trevligt :) kommer kännas i hjärtat att lämna alla dessa fina vänner vi har. Men de finns kvar och vi med! 

Okej! På begäran av mina hovslagare Emma, som jag träffade idag så ska jag skriva lite om förberedelserna vi har gjort. 


Ganska direkt när vi hade bestämt oss för att vi skulle ta chansen att lämna Sverige, sa våra kompisar att de var sugna på att köpa huset, vilket var jätte skönt för oss. Så allt gick vägen och nu på fredag blir de alltså ägare till vårt underbara hus! Älskar verkligen det här stället, och Juno föddes ju här i vardagsrummet. Så det känns ju verkligen speciellt för oss det här huset, på mer än ett sätt. Nu får hennes barn och kanske deras gemensamma (om det kommer någon ;) ) växa upp här istället!  Det känns väldigt fint att veta att vi alltid kan komma tillbaka och besöka huset så länge de bor här. 

Många undrar vad vi gjort av alla våra möbler, om vi har magasinerat dem ifall vi vill komma tillbaka? Nej, vi har valt att inte spara något alls nästan. Vi kommer ha några flyttkartonger med saker kvar, varav 2 är barnens. Där finns det foton, böcker, spel, lite tyger, filtar, lakan osv. Som vi kan skicka till Bolivia när vi vet exakt vart vi skall vara. Det är bara onödigt att släpa med sig massvis saker när man skall resa runt.

Våra djur? Vad händer med dem?
Vi har sålt båda hästarna, Wiktor vår ponny vart såld  nästan direkt och Sezam åkte så sent som i fredags. Våra hönor och katter stannar här och vår vovve Elsa kommer stanna här med våra vänner tills vi vet vart vi skall bo någonstans. De är jätte dyrt att ta hem henne igen om vi ångrar oss, eftersom hon måste sitta i karantän då. Så det bättre att hon får stanna här i Svanå med dem till vi har det klart för oss hur allt kommer bli.

Sen har vi gjort såna där vanliga resegrejer, skaffat nya pass, personbevis till förlängt visum osv. Skrivit ut oss från Sverige, avregistrerat våra företag osv.

De jobbigaste är dock kvar! Det är att ta farväl av alla på riktigt!


    



























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar