15 november 2012

San Francisco

Nu har vi vart här i några dagar och det är helt underbart! Vackra hus, branta backar, havet, skogen spårvagnar m,m. 


Vi har hunnit med ganska mycket, promenerat runt i staden, gått längs hamnen från golden gate bron till fishermans wharf. Vi har varit i Muir woods som är en liten redwood skog bara 1 mil från staden. 
Vi gick en trail som gick upp till en stor utsiktsplats som kallas panoramic view sen gick vi hela vägen ner igen. Barnen var super duktiga och vi hade jätte roligt tillsammans. Det var en väldigt fin utsikt där uppe! Träden i parken är jätte stora och vackra.  Efter vi hade varit där åkte vi in till SF igen och sen vidare till flygplatsen och hämtade upp vår kompis Frej som också är här och har det trevligt med oss. Han skall åka med oss till LA sen, men han åker hem nästa onsdag.
Vi har även vart på twin peaks på kvällen, där ser man ut över hela staden och det är jätte fint. Lysena glittrar som stjärnor. Vi har promenerar hela haigthstreet, chinatown och åkt spårvagn.  Idag ska vill åka till San Rfael för Frej ska tatuera sig där på SpiderMurphys tattoo shop. Så vi får se vad man kan hitta på för något där medan han blir tatuerad. Det finns massor att se runt om kring här så det blir nog inget problem.    

Flygresan hit var jätte bra, vi flög först till London där vi bytte flyg och flög raka vägen till SF. Från London till Sf tog det 11 timmar. Juno var super duktig och sov faktiskt mestadels av tiden. De fanns ju dvd skärmar på alla platser så Saga och Loke roade sig med att kolla på film hela tiden. De sov en stund i slutet på flygresan, jag sov lite då och då. Adde sov inget alls, han gillar inte att flyga. 
Det var roligt på flyget till London, då satt jag och Juno bredvid en jätte trevlig kvinna från Orsa, hon hade en dotter som hade ammat alla sina barn i 3 år och använt tygblöjor. Hon hade även bott i Skattungbyn och gått "kursen" där. Hon var iaf super trevlig och intressant att prata med! Ibland har man tur med vilken man sitter bredvid på planet.




Min pappa frågade mig när jag skypade med honom här om dagen, hur det kändes att inte ha något kvar nu. Det känns jätte bra! Det är skönt och vi ser bara framåt nu. Inga lån att betala, inga räkningar osv. 


Nu ska vi käka frukost, uppdaterar med någon annan dag!

Saknar er!


4 kommentarer:

  1. hej fina familjen! vilken nice bild, hoppas ni har det underbart där borta!! tänkte höra om ni har någon bra hemsidan/blogg där man kan läsa om grönt liv, ekologisk mat, miljö, mindcontrol, ja ni förstår kanske vad vi är ute efter!

    kul att ni har fixat en blogg där man får följa er resa! :)

    STORA kramar och massa kärlek från sandra & jonatan

    SvaraRadera
    Svar
    1. hej!
      Vi har det super här!! :D Men på torsdag åker vi tll Bolivia och det ska bli skönt :D

      Kolla www.jordliv.se http://www.jordliv.com/2012/11/nar-gatorna-tillhor-folket.html (det är hon vi kommer träffa i bolivia som skriver!)

      Radera
  2. Har precis hittat till den här bloggen. Inspirerande! Skulle dock önska att texten var i en annan färg då det är ganska ansträngande att se vad det står vilket är synd.

    SvaraRadera
  3. Det enda jag har hört om skattungbyn var att det var där fäbodjäntan spelades in, hehe ;-)

    SvaraRadera